Monday, August 8, 2011

Pelbagai dugaan bercinta kami lalui..dan akhirnya..Alhamdulillahhh..dan masa nak tunang ni pun pelbagai onak duri..maka pada 09.10.10 kami telah bertunang..sekali menyambut bulan syawal yg mulia.. meh la layan gambar majlis pertunangan kami..

cantikkk x makeup artist mekapkan kte..yehhhh..kalau minat dengan touch from soul dia ni..,boleh add dia kat facebook Ary Muzamer..dia ni anak ibu jaga dulu..tak sangka dah besar-besar ni jadi MUA pula..dan kini aku telah mengikut jejak dia..hahah..promote diri sendiri..

gambar bersama MTB..gemokkann kami berduaaa...ngehhh


konon-konon cam gambar jelita sangatlaaa..hahha..gambar lain leh la tengok kat facebook Chenta Asa ye..

video



1- mekap - Ary muzamer
2- baju - ibu
3- mini pelamin - kak zura ( sponsor alatan dan kain ) , abah yang buat..hihi
4- hantaran L - aku dan kak aiza
5- hantaran P - makcik ( bakul ) , saya gubah

psssttt....pasal hantaran ni ada orang tanya bakul tu tau...hihi..jap g kte post yeeee...SUKA TGK,TAK SUKA JANGAN TENGOK..OK!!

*kata kaunselor : alam pertunangan adalah alam yang sangat penuh ujian..jika bersabar maka bertahan..tempuhila dengan penuh kematangan..sebab tu ada orang tua kata..kalau bertunang jangan lama-lama.. :)

No comments: